dilluns, 8 de març del 2010

més dona...



Visca la dona!!!

No està de sobres remetre'm al que digué ací fa un any. Deu ser de les poques coses sobre les quals encara pense igual...


4 comentaris:

Aineta ha dit...

ostras tete! gràcies epr la part que em toca. Saps? Hui fa exactament un any que vaig crear el bloc i des d'eixe dia que vaig escriure quatre articles ja no he escrit mai més ... mare meua és que no sóc constant en res eh? quin gran defecte déu meu! un beset wapet i tocam quan arribes a casa que estic preocupada. T'estime germanet!

Equipo de Bitácora (M-L) ha dit...

Un dia que pretén reivindicar el gran aportació social de les dones, mentre, la lluita continua sent la mateixa, i és que la igualtat encara és un somni per descobrir; igualtat que troba en la quotidianitat i en la rigidesa del nucli social els grans oponents per a aquest necessari canvi, que ens ha de encaminar a una societat més justa amb tots els seus membres. Elles - les nostres mares, companyes, germanes, amigues, filles, etc. - Continuen estant encotillades pels dogmes de sempre, abonats per l'ideari patriarcal, masclista, i religiós imperant. Estem anant pel camí que els permetrà assolir ple dret en tots els camps, però l'esforç ha de ser més efectiu, més decidit.
Ja és temps d'universalitzar els drets que tantes lluites, víctimes, màrtirs, etc., Han costat, ja és temps que aquests drets siguin una realitat per a tots i totes a cada racó.
Recorda que els primers i necessaris canvis, inicien en el teu cercle ...

Andreu Todo ha dit...

Moltes gràcies pel comentari Pedro José! Molt certera la teua aportació.

Andreu Todo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.