dimarts, 5 de gener del 2010

La Comuna...



Ja tenim al carrer el nostre primer CD. Els meus amics Joan Palomares, Joan Angel ("Jony" per a mi) i jo, Andreu ("Todo" per a ells), hem realitzat un primer esboç d'un projecte que esperem que dure molt de temps. És un CD que pretén reflexar algunes de les coses que ens han passat durant l'any que hem estat vivint junts a València i també durant el viatge que hem fet aquest estiu a Cuba. Esperem que a tota la gent li agrade la nostra xicoteta aportació artística que, a banda d'això, pretén fer pensar a la gent, ja que el més important no és el que expressem sino l'efecte que podem causar en una altra persona quan escolte la nostra música.

Donem les gràcies a Fausto, de l'estudi Pocapela, pel treball fet amb nosaltres i la seua orientació, que ha ajudat a millorar les bogeries que ens venen al cap.


Entra al nostre myspace si vols escoltar-nos:


Espere que vos agrade!


4 comentaris:

adesiara (Juli Capilla) ha dit...

Hola Andreu,

Estic impressionat! Xe, feu de tot! Quina enveja... Quan toqueu en directe, i on? M'agradaria anar-hi. On puc comprar el vostre CD?

Bé, moltes felicitats pel vostre treball!

Aineta ha dit...

Enhorabona germanet meu! Per fi ha arribat el moment de poder obrir el disc i veure eixe objecte rodó que quan el col·loques on cal desprén eixa música i lletra amb tant sentiment que no pot deixar-me indiferent.

Sentir la teua veu és un regal per a mi. Però llegir les lletres encara ho és més! Heu fet un bon treball i malgrat els patiments econòmics, a la fi el disc ja el tenim a les mans! Anime a tots aquells qui aprecien l'eforç que heu fet a que compre el disc. Gràcies per aquest regal musical! Una abraçada germà.

Andreu Todo ha dit...

L'esforç econòmic ha sigut gran, i les espectatives ara veurem... la gent que s'assabenta que el tenim pregunta on es pot baixar... quina cara! Però bé, ja se sap...
Això sí, si algú vol que li'l copie ací no obliguem a comprar res, ho pot demanar... però no vax a penjar-lo, clar...

Aineta ha dit...

Clar .... és que la gent caram té uns llavis que se'ls xafen! Serà possible? Cinc euros que es gasten fent-se caf´s o bevent cerveses i ara volen baixar-se aquest disc? Com diu la mamà "ni ha pa rebentar com sangonereta"!