dilluns, 10 d’agost del 2009

carta a la Comissió de Festes...

A propòsit del vergonyós llibre de festes que ha editat l'Ajuntament de La Font i la Comissió de Festes, en un tamany de 29,5 x 21,5 cm (que no cap ni en les bústies i les dones majors han d'anar a l'ajuntament a per ell) els he enviat al seu correu de sugerències aquesta carta:

"En primer lloc, em pareix vergonyós el llibre de festes que heu editat. Pareix mentira que els partíceps de la burocràcia parleu de crisis. A quina en concret es referiu? A l'econòmica, a l'ambiental, a la crisi de valors? M'agradaria que ho explicareu, perquè em sembla que les patiu totes.
Malgastar diners i recursos per a editar eixa merda de llibre amb pseudopoesia barata i propaganda dels polítics està fora de lloc. Un dels que escriu parla en les seues dos poesies de la llibertat i la repressió en un llibre de festes editat per una empresa privada de Paiporta, i baix la supervisió de la Comissió de Festes i l'Ajuntament, vergonyós. A més, també parla del matrimoni eclesiàstic i l'amor a la parella, quant ell abandonà la seua família per anar-se'n amb una altra, cosa que em pareix perfecta, però que li lleva tota credibilitat i respecte per part meua. Podriem dir que és el Al Gore de La Font. I la poesia de la contraportada (la de la fotògrafa) ja vos deixa per baix de l'altura de les sabates; una crítica a la tradició en un llibre de festes patronals, és l'antinòmia més gran que podrieu haver fet, per a gust meu, increïble, felicitats a la fotògrafa, per cert. Però, clar, segur que ni vos heu adonat d'això, més preocupats en l'aspecte quantitatiu que pel qualitatiu del llibre. I ja no parlem de les fotos de Camps, Rus o Gaspar, comissaris de corporacions que es posen el trage de salvadors de nosequin dimoni estatal. Vos felicite, m'heu sorprés, pensava que no es podia caure més baix, però ara veig que sí."

M'he deixat molt. Si algú vol dir-los alguna cosa més a aquests malgastadors de recursos escriviu a cabutsperlafesta@gmail.com.

1 comentari:

Rubén Malonda ha dit...

Que podem esperar d´una Comissió de Festes d´ultradreta i a més, preferix que en les processons sone l´himne nacional com a l´època de Francisco Franco. Aquesta comissió pense que hauria de replantejar molt seriament el seu paper i no clavarse en temes tan de més interès general, ja que cada quatre anys elegim els nostres regidors i a més, la mania de la dreta de clavarse en la vida social i de la bona voluntat dels joves d´aquest benvolgut poble.

Personalment, cal dir que cal obrir aquesta comissió al poble, en compte de ser un grupet d´homes d´ultradreta que fan les seues pesquises dins de l´organisme corresponent amb la complicitat ideològica de qui governa.

Per una major pluralitat, per una major participació ciutadana, que de ben segur que n´hi ha si esta més obert, i a més, desnaturalitzar les festes amb consignes que realment no expressen la voluntat majoritària de tots/es.

Andreu, com ja saps, em pareix una gran crítica i també m´agradaria que continuares en aquesta tasca tan altruista com de donar la teua opinió i la teua identitat com a persona.